Trotineta Sprinter ST1010 48V 600W

Noua trotinetă electrică "Sprinter® ST1010" – Putere și autonomie pentru aventurile tale urbane

 

Scooterul electric este un vehicul compact destinat deplasărilor pe distanțe scurte și medii, în special în zonele urbane. Compactă, stabilă, nepoluantă, trotineta electrică nu este doar o alternativă practică de a te deplasa într-un oraș aglomerat, ci și un mod distractiv de a-ți petrece timpul liber.

Datorită manevrabilității și autonomiei excelente, acest vehicul electric își justifică tot mai mult utilitatea între gadget-urile smart ale persoanelor cu un stil de viață activ.

Noua trotinetă electrică Sprinter ST1010 se mândrește cu un motor puternic de 48V, 600W, care oferă un cuplu motor performant și putere în condiții de rulare solicitante. Trotineta are o construcție solidă cu design robust, finisaje bine definite și este disponibilă în variantele de culoare negru și alb.

Acumulatorul din litiu 15Ah (675Wh) are o durată medie de viață de circa 500-800 cicluri încărcare-descărcare și oferă trotinetei electrice ST1010 o autonomie de până la 50 km. Motorul puternic de 600W permite urcarea cu ușurință a rampelor de 10-15 grade.

Autonomia mare, viteza de până la 45 km/h (însă limitată la 25 km/h, conform reglementărilor legislative în vigoare) și sarcina de până la 120 kg, recomandă trotineta electrică Sprinter ST1010 ca unul dintre cele mai potrivite mijloace de transport rapid pe distanțe scurte și medii. Sarcina suportată este de până la 120 kg, fiind potrivită adulților cu constituție robustă.

Sistemul de frânare foarte performant este compus din frâne pe disc, dar și o frână electromagnetică (regenerativă) setabilă din meniul P9, ce face utilizarea trotinetei lină, sigură și confortabilă.

Roțile pneumatice de 10 inch cu cameră de 2.5 inch și suspensiile față-spate cu amortizoare oferă siguranță și performanțe excelente trotinetei electrice Sprinter ST1010.

Șocurile sunt absorbite datorită roților mari cu aer făcând deplasarea confortabilă pe drumuri plane ori denivelate. Confortul este susținut de platforma lată cu benzi aderente specifică trotinetelor Sprinter, iar bateria poziționată în platformă sporește stabilitatea vehiculului.

Trotineta electrică Sprinter ST1010 oferă siguranță noapte și zi prin prezența elementelor electrice de avertizare în trafic, a semnalelor luminoase și sonore. Dispune de far față cu LED și lupă, două lămpi față cu LED, lampă spate pentru stop frână cu LED, două semnalizatoare spate stânga-dreapta și claxon electric.

  


 

ST 1010 dispune de un odometru digital cu display LCD monocrom întâlnit rar în rândul trotinetelor electrice, cu un contrast foarte vizibil chiar și în condiții de soare puternic. Display-ul monocrom oferă informațiile de bază precum viteză, autonomie, distanța parcursă.

Pilotul automat al trotinetei electrice Sprinter ST1010 se cuplează automat după menținerea unei viteze constante timp de câteva secunde, eliminând astfel disconfortul de a menține apăsată maneta de accelerație.

Trotineta electrică Sprinter ST 1010 se pliază și devine compactă, astfel încât poate fi depozitată cu ușurință acasă, la birou sau în mijloacele de transport în comun. Plierea se realizează complet în 3 pași: deșurubare-pliere-înșurubare.

Unde poți găsi trotineta electrică Sprinter ST 1010?

Trotineta electrică Sprinter ST 1010 se găsește pe https://www.sprinter2000.ro/cumpara/trotineta-electrica-sprinter-st1010-48v-600w-990 la un preț special și foarte atractiv raportat la autonomie, dinamică și puterea motorului.

Ce beneficii oferă Sprinter?

O primești direct acasă de la importatorul Sprinter, iar livrarea este rapidă, din stoc. Sprinter oferă 12 luni garanție, service și piese de schimb în România.


Keywords: trotineta electrica, pliabila, stabilitate, autonomie mare, roti gonflabile de 10 inch, motor de 48V si 600W, baterie de 15Ah, sarcina 120 kg, amortizoare, frana electromagnetica, suspensii, platforma lata, model nou