Despre noi


Magazin online de baterii si acumulatori de toate tipurile, genti de protectie, trotinete electrice, surse tip ups, redresoare si invertoare, lanterne, lampi de iluminat de siguranta, accesorii auto, spray-uri tehnice, etc., de la cele mai cunoscute branduri din domeniu.

Sprinter 2000 detine drepturile exclusive (marci inregistrate, protejate la nivel national sau la nivelul Uniunii Europene, dupa caz) privind productia, importul si comercializarea produselor sub marcile:

     

De asemenea, Sprinter 2000 este IMPORTATOR DIRECT in Romania pentru majoritatea marcilor de mai jos, iar pentru unele dintre ele este distribuitor. Pe langa vanzare, va stam la dispozitie si cu activitati de consultanta, montaj si service, inclusiv service post garantie.

                                                                   


Sprinter2000  detine un sistem de management al calitatii certificat ISO 9001. De asemenea, detine si certificarile ISO 14001 (mediu) si ISO 27001 (securitatea informatiilor) si este furnizor certificat NATO. Societatea noastra detine toate autorizarile necesare si este inregistrata in Registrul producatorilor si importatorilor de baterii si acumulatori (RB&A), precum si in Registrul producatorilor si importatorilor de echipamente electrice si electronice (EEE).


Magazinul este administrat de:

Societatea Sprinter 2000 S.A. 

Brasov - Romania

Str.Nicolae Iorga nr. 2 etaj 3, jud. Brasov

Cod unic de inregistrare: RO6620460

Nr. ORC: J08/3263/1994

Capital social subscris si varsat: 4.003.095 (RON)

Web: www.sprinter-distribution.ro

Mail:  comenzi@sprinter-distribution.ro  (probleme legate de comenzi)

           contact@sprinter-distribution.ro    (alte probleme)