Administrat de SPRINTER 2000 S.A. Brasov- Romania, acesta este un magazin online de baterii si acumulatori de toate tipurile, genti de protectie, trotinete electrice, surse tip ups, redresoare si invertoare, lanterne, lampi de iluminat de siguranta, accesorii auto, spray-uri tehnice, etc., de la cele mai cunoscute branduri din domeniu. Peste 90% din produsele listate in magazin provin din importuri directe. Cu un capital social varsat de 5.182.000 lei si cu traditie pe piata romaneasca inca din anul 1994, Sprinter2000 este unul din cei mai vechi si seriosi importatori si distribuitori de baterii si acumulatori din Romania. Sprinter2000 a inceput afacerea de altfel, prin a fi primul importator al bateriilor Varta, Saft, Rayovac si Steco pe piata romaneasca.

Sprinter 2000 detine drepturile exclusive (marci inregistrate, protejate la nivel national sau la nivelul Uniunii Europene, dupa caz) privind productia, importul si comercializarea produselor sub marcile:

 

De asemenea, Sprinter 2000 este IMPORTATOR DIRECT in Romania pentru majoritatea marcilor de mai jos, iar pentru unele dintre ele este distribuitor. Pe langa vanzare, va stam la dispozitie si cu activitati de consultanta, montaj si service, inclusiv service post garantie.

                                                                  


Sprinter2000  detine un sistem de management al calitatii certificat ISO 9001. De asemenea, detine si certificarile ISO 14001 (mediu) si ISO 27001 (securitatea informatiilor) si este furnizor certificat NATO. Societatea noastra detine toate autorizarile necesare si este inregistrata in Registrul producatorilor si importatorilor de baterii si acumulatori (RB&A), precum si in Registrul producatorilor si importatorilor de echipamente electrice si electronice (EEE).


Magazinul este administrat de:

Societatea Sprinter 2000 S.A. 

Brasov - Romania

Str.Nicolae Iorga nr. 2 etaj 3, jud. Brasov

Cod unic de inregistrare: RO6620460

Nr. ORC: J08/3263/1994

Capital social subscris si varsat: 5.182.000 RON (~1.040.000 EUR)

Web: www.sprinter-distribution.ro

Mail:  comenzi@sprinter-distribution.ro  (probleme legate de comenzi)

           contact@sprinter-distribution.ro    (alte probleme)


Produse de comparat (/4)