Despre noi

Sprinter - 25 ani de activitate neintrerupta ! (1994 - 2019)

Magazin online de baterii si acumulatori de toate tipurile, genti de protectie, trotinete electrice, surse tip ups, redresoare si invertoare, lanterne, lampi de iluminat de siguranta, accesorii auto, spray-uri tehnice, etc. De la cele mai cunoscute branduri din domeniu.

"Sprinter 2000" detine drepturile exclusive (marci inregistrate, protejate la nivel national sau la nivelul Uniunii Europene, dupa caz) privind productia, importul si comercializarea produselor sub marcile:

     

De asemenea, "Sprinter 2000" este IMPORTATOR DIRECT in Romania pentru toate marcile de mai jos: Varta, Hoppecke, Arts Energy, Saft, Stayhold, Brunox, Rayovac, Panasonic, Lexel, Peli/Pelican, Wolf Safety, Boruit, Hi-Watt, AEG, Cartrend, General Electric, Patrol Group Polska, Cappa si CPA Racing, DHC, EnerSys, Power Safe, Salicru, Wisdom, Fujitsu.

          


"Sprinter 2000"  detine un sistem de management al calitatii certificat ISO 9001. De asemenea, detine si certificarile ISO 14001 (mediu) si ISO 27001 (securitatea informatiilor) si este furnizor certificat NATO. "Sprinter 2000" detine toate autorizarile necesare si este inregistrat in Registrul producatorilor si importatorilor de baterii si acumulatori (RB&A), precum si in Registrul producatorilor si importatorilor de echipamente electrice si electronice (EEE).


Magazinul este administrat de:

Societatea Sprinter 2000 S.A. 

Brasov - Romania

Calea Feldioarei nr. 60

Cod unic de inregistrare: RO6620460

Nr. ORC: J08/3263/1994

Capital social subscris si varsat: 4.003.095 (RON)

Web: www.sprinter-distribution.ro

Mail:  comenzi@sprinter-distribution.ro  (probleme legate de comenzi)

           contact@sprinter-distribution.ro    (alte probleme)