0268472333 (NU se pot plasa comenzi telefonice)  |  FAQs  |  Contact us

Login  |  Registration  |  Orders History  |  Favorite

  
  
  
  
 VARTA Blue EFB start&stop 75Ah 730A images

     
Pin It


VARTA Blue EFB start&stop 75Ah 730A

SKU: 809075

Price: 479,99 RON

This product is currently not in stock

The price includes the tax TVA 19% 19%, Pretul nu include cheltuielile de livrare.

Acumulator auto din gama Varta BLUE DYNAMIC EFB - gama de top a marelui producator mondial, proiectate pentru vehiculele cu tehnologie tip Start&Stop. Pot fi utilizate si pe vehiculele care nu au aceasta tehnologie, oferind performante mult superioare fata de acumulatorii obisnuiti (mult mai multe cicluri de incarcare-descarcare, implicit durata de viata mult sporita). Sunt acumulatori ideali pentru vehicule cu multi consumatori si/sau cu un regim de utilizare cu multe opriri/porniri (taxi, scoala, curierat).

ETN: 575500073 (click pentru specificatie detaliata)

Tensiune: 12V

Capacitate nominala: 75Ah

Curent de start: 730A

Dimensiuni: 315x175x175mm (Lxlxh).

Potrivit pentru: autoturisme pe benzina si diesel de capacitate redusa, cu tehnologie start&stop sau cu un regim de functionare cu multe opriri-porniri (taxi, scoala, curierat).

Garantie 24 luni NOU - 36 luni !!, se acorda pe baza Certificatului de garantie completat si stampilat de service, a copiei facturii/bonului fiscal si a copiei Certificatului de inmatriculare a masinii. Reclamatiile in garantie se rezolva direct de catre vanzator sau de unul din service-urile autorizate Foton/Varta: http://sprinter-distribution.ro/service-acumulatori-auto/ Nu se acorda garantie pentru alte utilizari decat ca acumulator de pornire pentru vehicule.

Pretul NU include montajul. Pentru a beneficia de garantie este strict necesar ca montajul sa se faca in ORICE service auto, cu conditia ca acesta sa fie autorizat RAR. Dovada se face prin completarea si stampilarea de catre Service a rubricii "1.Verificarea instalatiei electrice" de pe Certificatul de garantie.

Avertizari: NU dezasamblati, nu scurtcircuitati, nu aruncati la cosul de gunoi. Predati acumulatorii uzati doar la centrele de colectare autorizate sau la distribuitor.

 


Product details


Category: Car batteries

Product weight: 21.19 kg.

Manufacturer: Varta

Capacity (Ah): 71-80

Contacts (normal/left): Normal ("+" to the right)

Height: Short (h=175mm)

Product code - SKU: 809075


  
  

  

Filtreaza dupa brand

  


  

Subscribe to newsletter

 
Would you like to receive our emails regarding discounts and special offers? Sign up now for our newsletter and stay up to date with everything that's new!

  

  

Special offer

  

  
Compari.ro - ghid autentic de shopping