0268472333 (NU se pot plasa comenzi telefonice)  |  FAQs  |  Contact us

Login  |  Registration  |  Orders History  |  Favorite

  
  
  
  
 Trotineta electrica pliabila Sprinter ST8001 images

 • Trotineta electrica pliabila Sprinter ST8001 images
 • Trotineta electrica pliabila Sprinter ST8001 images
 • Trotineta electrica pliabila Sprinter ST8001 images
 • Trotineta electrica pliabila Sprinter ST8001 images
 • Trotineta electrica pliabila Sprinter ST8001 images
 • Trotineta electrica pliabila Sprinter ST8001 images
 • Trotineta electrica pliabila Sprinter ST8001 images
 • Trotineta electrica pliabila Sprinter ST8001 images
     
Pin It


Trotineta electrica pliabila Sprinter ST8001

SKU: 640200

Price: 2.499,99 RON

Limited stock

Price includes taxes, shipping cost is not included.

Trotineta sau scooter electric model SPRINTER ST8001, cu roti de 8 inch, deosebit de robusta, motor puternic si autonomie buna, cu un demaraj foarte bun si cu finisaj de calitate. Trotineta se pliaza usor, astfel incat o puteti lua cu voi oriunde si este usor de depozitat. Nu polueaza si motorul este silentios. Este o trotineta pentru adulti, solida, cu demaraj puternic si cu viteza suficient de mare - recomandata pentru deplasari cotidiene in localitate, in zone putin aglomerate.

Pliabila: DA, pliere-depliere rapida. Se pliaza inclusiv manerele ghidonului, fiind astfel usor de transportat si depozitat.

Motor: Electric fara perii 36Vcc 350W, turatie maxima 1200 rot/minut

Cuplu maxim: 9.5Nm

Display: DA - LCD, indica viteza, modul de functionare (treapta viteza de croaziera), distanta parcursa, starea bateriei, timp

Acumulator: Li-Ion 36V 7.8Ah, durata medie de viata circa 800 cicluri incarcare-descarcare. Acumulatorul nu este conceput pentru inlocuire rapida fara scule, fiind montat in sasiul trotinetei. Dar se poate inlocui ulterior, inclusiv cu acumulator de 15.4Ah sau chiar 21Ah (oferind o autonomie crescuta proportional).

Autonomie: max. 25km (depinde de pante si de greutatea utilizatorului - cu trotineta de test noi am realizat o autonomie de 24.2km cu utilizator de 92kg si mers in regim de 60% traseu urcare cu pante de 3% si 40% traseu coborare cu pante de 3%).

Sarcina maxima suportata: 120kg

Viteza max: ~30km/h (limitata electronic la max.25km/h conform normelor europene; potrivit Codului rutier, pentru vehiculele electrice care pot circula cu viteze sub 25 km/h NU este necesar permis de conducere categoria AM). Trei setari pentru mentinerea automata a vitezei de croaziera: aprox.10 km/h, aprox. 18 km/h si viteza maxima aprox. 24km/h.

Panta de urcare: 15°

Dimensiuni: 100x56x120 cm

Greutate vehicul: 13.5kg cu bateria inclusa

Incarcator inclus: 100-240Vca, curent iesire 3A

Timp reincarcare: 3-9 ore (circa 3 ore cu acumulatorul standard de 7.8Ah)

Anvelope: 8'', fata cu camera, spate plina

Frane: Frana spate pe butuc

Lumini: Lampa LED cu con, lampa frana cu led

Claxon: claxon electronic

Garantie comerciala: 12 luni pentru trotineta, nu mai mult de 500 cicluri incarcare-descarcare pentru acumulator.

Manual utilizare: in limba romana, inclus in pachet

Varsta recomandata: MINIM 12 ani ! Se recomanda supravegherea de catre un adult (aceasta trotineta NU este o jucarie !)

Alte dotari: Cric

Origine: Produs in China, importator direct Sprinter2000.ro.

Copyright: Toate drepturile de utilizare a marcii SPRINTER apartin firmei Sprinter 2000 SA, Brasov, Romania. Utilizarea neautorizata sau copierea marcii atrage sanctiuni penale.

Culori disponibile: alb sau negru mat

Avertizari:

 • Acest articol nu este o jucarie. Nu este recomandat copiilor sub 12 ani, iar minorii il vor utiliza numai supravegheati de un adult. Recomandam utilizarea echipamentului de protectie (casca, genunchiere).
 • Nu dezasamblati, nu aruncati la gunoi nici dupa ce se defecteaza nu o mai utilizati. Produsul se incadreaza in categoria EEE, contine componente periculoase pentru mediu si va fi predat doar la centre de colectare autorizate sau in urnele de colectare DEEE din marile magazine. Pretul produsului include timbru verde 2.5 lei + tva. 


Product details


Category: Vehicule electrice, Vehicule electrice

Product weight: 14.00 kg.

Brand: Sprinter

Sprinter

Product code (SKU): 640200


Reviews


 • Reply 0

  ioan A / 6 months ago ShowHide

  Am achizitionat recent acest produs. Am testat produsul 30 min dupa care l-am pus la incarcat peste noapte, prima incarcare 8-9 ore. Dimineata nu a mai pornit. Nu pot sa spun ca sunt nemultumit de acest produs, problemele electronice pot aparea in orice moment din cauze multiple, insa am observant ca produsul nu are toate detaliile puse la punct. Cauciucul din spate freaca partea interiaora a cadranului scotand un scartait subtil in momentul in care nu e in uz si il muti de colo colo, un fir de current atarna si freaca roata din spate, fiind expus la o uzura care ar putea duce la deteriorarea produsului in timp. In interiorul carcasei unde se afla bateriile se aude un cloncanit atunci cand treci peste obstacole mici sau denivelari, indicand faptul ca ceva nu este fixat bine in interior. mici scartaituri de la ghidon, vopseaua se decojeste usor chiar de la prima utilizare.Pro a fost foarte distractive cele 30 de minute si nu l-as fi returnat daca mai pornea cu toate defectele de mai sus

  
  

  

Filtreaza dupa brand

  


  

Newsletter

 
Would you like to receive email notifications regarding discounts, special offers or new products?

  


  
Compari.ro - ghid autentic de shopping