0268472333 (NU se pot plasa comenzi telefonice)  |  Intrebari frecvente  |  Contacteaza-ne

Acces cont  |  Inregistrare  |  Istoric comenzi  |  Produse favorite

  
  
  
  
 Poze Varta Silver 225Ah 1150A 725103115

     
Pin ItOdorizant auto CADOU !

odorizant cadou la fiecare acumulator autoVarta Silver 225Ah 1150A 725103115

Cod: 809225

Pret: 939,99 RON

Stoc limitat

Pretul include taxele, pretul nu include cheltuielile de livrare.

Pret excelent - suntem importator direct pentru acumulatorii auto Varta!

Promotive Silver

Savuraţi în fiecare zi performanţa excelentă şi evitaţi opririle costisitoare. VARTA Promotive Silver este alegerea potrivită pentru vehicule grele cu echipament complex cum ar fi camioanele, autobuzele şi vehiculele de pompieri. Aceste produse avansate, care nu necesită întreţinere, oferă rezistenţă înaltă la cicluri şi durată de funcţionare îndelungată graţie tehnologiei SHD (Super Heavy Duty). Rezultatul? Economii semnificative pentru afacerea dumneavoastră.

Beneficii cheie

  • Dezvoltată pentru vehicule comerciale de înaltă performantă cu necesar de putere mare şi cerinţe înalte la rezistenţa de vibraţie
  • Depăşeşte cerinţele EN Super Heavy Duty (SHD) (EN 4 - standard şi norma de rezistenţă la vibraţii V3)
  • Extrem sigură graţie tehnologiei cu capac labirint, blocajului de flacără integrat, polilor de racord protejaţi şi capacelor speciale.
  • Autodescărcare minimă graţie aliajului de grilă bazat pe tehnologie calciu-argint
  • Capabiliate de depozitare de până la 18 luni
  • Ultima tehnologie de echipament original (OE) şi consum foarte scăzut de apă – garantând economii mari la cheltuielile totale de întreţinere proprii.

ETN: 725103115

Tensiune: 12V

Capacitate nominala: 225Ah

Curent de start: 1150A

Dimensiuni: 518x276x242mm (Lxlxh).

Potrivit pentru autocamioane si alte vehicule comerciale.

Garantie 24 luni, se acorda pe baza Certificatului de garantie completat si stampilat de service, a copiei facturii/bonului fiscal si a copiei Certificatului de inmatriculare a masinii. Reclamatiile in garantie se rezolva direct de catre vanzator sau de unul din service-urile autorizate Foton/Varta: http://sprinter-distribution.ro/service-acumulatori-auto/ Nu se acorda garantie pentru alte utilizari decat ca acumulator de pornire pentru vehicule.

Pretul NU include montajul. Pentru a beneficia de garantie este strict necesar ca montajul sa se faca in ORICE service auto, cu conditia ca acesta sa fie autorizat RAR. Dovada se face prin completarea si stampilarea de catre Service a rubricii "1.Verificarea instalatiei electrice" de pe Certificatul de garantie.

Avertizari: NU dezasamblati, nu scurtcircuitati, nu aruncati la cosul de gunoi. Predati acumulatorii uzati doar la centrele de colectare autorizate sau la distribuitor.

 


Detalii produs


Categorie: Acumulatori camioane

Greutate produs: 58.10 kg.

Producator: Varta

Varta
Susţinut de liderii mondiali de piaţă Puterea din spatele bateriilor VARTA se numeşte Johnson Controls Power Solutions – liderul mondial de piaţă pentru baterii plumb-acid şi baterii moderne - pentru vehicule convenţionale dar şi Start-Stop, hibrid şi electrice. Şi prima firmă care produce în serie...

Capacitate (Ah): 141-235

Cod produs (SKU): 809225


  
  

  

Filtreaza dupa brand

  


  

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?

  


  
Compari.ro - ghid autentic de shopping