0268472333 (NU se pot plasa comenzi telefonice)  |  Intrebari frecvente  |  Contacteaza-ne

Acces cont  |  Inregistrare  |  Istoric comenzi  |  Produse favorite

  
  
  
  
 Poze Solutie degivrare rapida -50ºC PINGWIN 750ml

     
Pin It


Solutie degivrare rapida -50ºC PINGWIN 750ml

SKU: 463300

Pret: 14,99 RON

Stoc limitat

Pretul include taxa TVA 19% de 19%, Pretul nu include cheltuielile de livrare.

Solutie pentru degivrarea rapida a parbrizelor auto produs de Organika Polonia. Pingwin A Extra 750ml este o solutie cu aplicare foarte rapida de dezghetare exterioara a geamurilor, fiind dotat cu trigger. Se pulverizeaza pe suprafata parbrizului si actioneaza aproape instantaneu, fiind suficient ca dupa 1-3 secunde sa actionati stergatoarele de parbriz si acesta sa ramana curat ! Odata cu dezghetarea, ajuta si la curatarea parbrizului de praf si mizerie, prevenind si zgarieturile. Nu ataca tabla, vopseaua sau garniturile de gauciuc. Cu punct de inghet foarte coborat de minus 50ºC, este eficient chiar si la cele mai puternice geruri inregistrate la noi in tara.

Marca si denumire: Pingwin A Extra

Cantitate si ambalare: Recipient transparent din plastic, contine 750ml solutie.

Temperatura minima: -50º Celsius

Aplicare: Cu trigger (pompita, fara aerosoli), de regula sunt suficiente 4-5 pufuri pentru o curatare (este foarte economic)

EAN: 5905807005140

Ambalare: 12 sticle/box. Vanzare si pret la bucata.


Avertizari:

Lichid și vapori foarte inflamabili. Cauzează iritarea gravă a ochilor. In caz de nevoie apelati la sfatul medicului , trebuie să aveți la îndemână recipientul sau eticheta produsului. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Păstrați departe de căldură, suprafețe fierbinți, scântei, flăcări deschise și alte surse de aprindere. Fumatul interzis. Nu inspirati vaporii. ÎN CAZ DE CONTACT CU OCHII: Clătiți cu atenție cu apă timp de câteva minute. Îndepărtați lentilele de contact,dacă sunt prezente și ușor de făcut. Continuați clătirea.

 


Detalii produs


Categorie: Accesorii auto, Alte accesorii auto

Greutate produs: 0.8 kg.

Producator: Organika

Cod produs (SKU): 463300